​Termoruder til energiruder

Udskiftning af termoruder er en tillidssag

​Hos Glarmesteren i Helsinge ApS er De sikret god kvalitet både på ruderne og på arbejdet. Alle energiruder der er leveret af Glarmesteren i Helsinge ApS er fremstillet iht. Dansk Standard 1094.0 og er med 5 års GS garanti. Glarmesteren i Helsinge ApS er medlem af Glarmesterlauget i Danmark og dermed også af Glarmesterlaugets Garantiordning der - i al beskedenhed - er landets bedste håndværkergaranti. Se mere under fanen "Garanti".

​Prisforskellen mellem gammeldags termoruder og de nyere energiruder er inden for de seneste år udlignet så der ikke er nogen forskel på de to produkter prismæssigt.

Termoruder

​Dette bevirker at de ruder Glarmesteren i Helsinge ApS i dag sælger udelukkende er energiruder. Energiruderne gør, at man opnår en ganske betragtelig forbedring i isoleringsevnen – mere end en halvering af varmetabet på vinduesfladerne, til gavn for varmeøkonomien - og ikke at forglemme - miljøet i form af mindre Co2 udslip.

En ekstra sidegevinst som udskiftning af termoruder til energiruderne giver, er et væsentligt forbedret indeklima. Læs mere om energiruder på

www.energivinduer.dk.

Man er inden for de sidste par år begyndt at energimærke energiruder, ligesom man kender det fra for eksempel hårde hvidevarer. Ruderne kan kun mærkes med A, B eller C, hvis de i gennemsnit (afhængig af om de er øst-, vest-, nord-, eller sydvendt) lukker mere solenergi ind end de afgiver rumvarme.

​Total udskiftning af termoruder til A mærkede energiruder. Privat hjem i Helsinge.

Energiruder - A mærkede

Glarmesteren i Helsinge ApS leverer KUN A mærkede energiruder.

Har du termoruder, der trænger at blive udskiftet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 79 30 10 for et uforpligtende tilbud på udskiftning af termoruder til energiruder. Vi kører ud i Gribskov og i hele Nordsjælland.

Kontakt os FÅ ET og få et gratis TILBUD

 
Vedrører:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

​Glarmesteren i Helsinge ApS

Smedevej 10, ​3200 Helsinge​

Find os med Google map

CVR: 26382688

TRÆF OS PÅ TELEFON OG MAIL

Ring på 48 79 30 10

Mandag til torsdag: Kl. 8.00 - 15.30

Fredag: Kl. 8.00 - 14.00​

Send en mail til glarmester@pc.dk

Følg os på Google+

dinglarmester i Helsinge, DK på Houzz