Udskiftning af vinduer og døre

​Glarmesteren i Helsinge er certificeret i udskiftning af vinduer og døre

​Glarmesteren i Helsinge nær Gribskov i Nordsjælland leverer og tilbyder udskiftning af vinduer og døre i såvel færdigmalet fyrretræ, træ/alu, mahogni og aluminium. Vi hjælper gerne med at finde det produkt, der matcher de krav, De stiller til Deres nye vinduer og døre.

I forbindelse med udskiftning af vinduer og døre leverer vi fra producenter, der lever op til de strengeste krav til kvalitet og garantibestemmelser. Elementerne leveres i et utal af forskellige variationer.

Vinduer og døre i træ/alu leveres hovedsageligt fra landets førende leverandør, Velfac med færdig overfladebehandling og energiruder m/ varm-kant som standard.

​Nye vinduer fra KPK Døre & Vinduer A/S.

Privat hjem, Helsingør.

Ønskes en udskiftning af vinduer og døre i fyrretræ leveres udelukkende i nordandsk deklareret kernetræ og kommer hovedsageligt fra fabrikken KPK Døre og Vinduer med færdig overfladebehandling og energiruder m/ varm-kant som standard.

Hård træs elementer - hovedsageligt mahogni - leveres som regel med olieret overflade behandling. På den måde bevarer man den flotte rød-brune farve træet er udstyret med fra naturens side.

Alle element typer leveres på specialmål hvis ønsket.​

Etage forhøjelse af elevatortårn. Post-Pub i Lyngby.

Udført i underentreprise for Murer- og entreprenør

Henning Petersen A/S, Gilleleje.​

I mange kombinationer

​Aluminiumsdøre og - vinduer produceres i profilsystemer fra anerkendte leverandører. Dørpartier kan udføres som 1-fagsdøre, skyde/kipdøre, dobbeltdøre, trafikdøre eller automatiske skydedørspartier. Alt efter behov. Udskiftning af vinduer og døre kan udføres med utallige kombinationer af karm- og rammeprofiler. Facadepartier og glastage udføres altid i.h.t. den aktuelle opgave. Detailløsninger, feltstørrelser m.v. har indflydelse på valg af profildimensioner.

Profiludformning kan være rektangulære eller T-profiler. Der er mange muligheder for valg af udvendige profilkapper. Dør- og vindueselementer kan indbygges i facadepartierne. Glastage kan udføres med oplukkelige rammer til komfortventilation eller røgventilation.

Trænger du til en udskiftning af vinduer og døre eller en aluminium facade, er du velkommen til at kontakte os  på telefon 45 79 30 10 for et uforpligtende tilbud.

​Pyramide i glas og aluminium. Privat hjem, Hillerød

Kontakt os FÅ ET og få et gratis TILBUD

 
Vedrører:
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION

​Glarmesteren i Helsinge ApS

Smedevej 10, ​3200 Helsinge​

Find os med Google map

CVR: 26382688

TRÆF OS PÅ TELEFON OG MAIL

Ring på 48 79 30 10

Mandag til torsdag: Kl. 8.00 - 15.30

Fredag: Kl. 8.00 - 14.00​

Send en mail til glarmester@pc.dk

Følg os på Google+

dinglarmester i Helsinge, DK på Houzz